Andre Gasbarian

Andre heeft zijn studie aan Shahid Beheshti Universiteit (The National University of Iran) in de richting van Master of Science in Accounting afgerond. Vervolgens is hij aan de Nyenrode Business Universiteit afgestudeerd als doctorandus in de Accountancy.

Andre heeft 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening in Nederland. Als assistent-accountant heeft hij zes jaar gewerkt bij accountantskantoor PWC. Hij heeft zeer veel verschillende bedrijven leren kennen en is daardoor ontwikkeld op veel aspecten van het administratie- en verantwoordingsproces. Daarnaast is hij drie jaar werkzaam geweest als senior organisatieadviseur en interim controller. Hij adviseerde bedrijven op het gebied van resultaatgerichte inrichting van administratieve organisaties. Daarnaast trad hij op als interim-controller bij verschillende bedrijven en was hij verantwoordelijk voor het maken van de jaarrapportages, begrotingen en de meerjarenplannen. Verder heeft hij ruim 6 jaar ervaring in de financiële dienstverlening in Iran.

Door zijn ruime ervaring in de financiële dienstverlening is hij in staat om snel de brug te slaan tussen vraagstukken en oplossingen en kiest graag voor onconventionele oplossingen. Hierbij komt zijn brede ervaring in zijn geboorteland goed van pas. Door zijn achtergrond kijkt hij met een innovatieve en kritische blik naar de organisaties. Hij werkt graag in een dynamische omgeving waarbij hij zijn analytische vaardigheden kan implementeren. Gedreven en vastberaden ingesteld en houdt het hoofd in alle situaties koel.